Web Analytics Made Easy - Statcounter

تب زیبایی در میان برخی افرادی آنقدر بالا گرفته که از رژیم و جراحی و غیره به عرصه تلقین هم رسیده است.

به گزارش شریان نیوز،با داغ شدن بازار هر چیزی، کم کم سر و کله کلاهبردارانش هم پیدا می‌شود، این یک واقعیت است. کلاهبردارانی که یک روز با سوءاستفاده از رویای یک شبه پولدار شدن، افراد را زیادی را سرکیسه کرده و روز دیگر به اسم تور‌های ارزان قیمت مسافرتی میلیارد‌ها تومان به جیب زده و ناپدید شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های اخیر نیز برخی افراد با سوءاستفاده از تمایل گروهی شهروندان برای تبدیل شدن به افراد زیباتر و خوش‌اندام‌تری که معلوم نیست بر اساس چه استانداردی خود را الگو کرده اند، مبالغی کلانی سوده کرده و در نهایت این شهروندان بودند که از هر جهت متضرر شدند. اخیرا نیز شیوه‌ای عجیب از کلاهبرداری در یکی از شبکه‌های اجتماعی ایجاد شده که گرداننده آن مدعی انجام انواع و اقسام تغییرات جسمی روی کاربران است، تغییراتی که با گوش کردن به مداوم به یک موسیقی و تلقین، رخ می‌دهد.

در این شیوه دیگر خبری از کلاهبرداری میلیونی و حضور در اتاق عمل نیست و فرد تنها با اعلام شماره حساب و دریافت مبالغی از حدود ۵۰ هزار تا ۵۰۰ تومان از کاربران یک فایل موسیقی را برای مشتری خود فرستاده و مدعی می‌شود که گوش کردن پیاپی به این موسیقی طی مدت زمانی مشخص سبب تغییر رنگ مو و چشم، کوچک شدن بینی و موارد دیگر می‌شود و البته هرکاربر باید برای هر کدام از این هدف‌هایش، مبالغی بپردازد و فایل‌های جداگانه را خریداری کند.

از مرتب کردن دندان تا یافتن گمشده با گوش کردن به موسیقی!

خبرنگار ایسنا در پیگیری این مساله تحت عنوان یکی از کاربران فضای مجازی با گرداننده این صفحات وارد صحبت شد، این فرد که خود را «بهار» معرفی کرده است، درباره موزیک‌های ارسالی به مشتریان خود مدعی شد: «فایل‌ها موزیک‌هایی بی‌کلام است و حاوی پیام‌های پنهانی است که به صورت ناخودآگاه وارد بدن می‌شود و بدن را مجبور به تغییر می‌کند‍. چراکه مغز توانایی بسیار زیادی دارد و برای مثال اگر درست تحریک شود، می‌تواند رنگ پوست را روشن یا تیره کند، رنگ چشم را تغییر دهد، رشد مو‌ها را زیاد کند و ...»

او البته معتقد است که «عملی شدن این تغییرات نیازمند باوری قوی است و باید حداقل روزی یک ساعت به این موسیقی در شرایط ریلکس و بدون دغدغه گوش داده شود تا پس از چندین ماه نتایج آن خود را نشان دهد. البته زمان عملی شدن آن‌ها برای هر فردی متفاوت است و برخی افراد طی مدت زمان چند روز و برخی در مدت زمان چند ماه نتیجه می‌گیرند که این نتیجه هم دائمی و برگشت ناپذیر است و اگر فردی بخواهد به حالت قبلی بازگردد باید موسیقی دیگری را خریداری کرده و گوش دهد.»

این فرد درباره مبلغ دریافتی از مشتریان نیز می‌گوید: «بستگی دارد که هر فرد چه درخواستی داشته باشد، مثلا تغییر رنگ چشم بسته به رنگ دلخواه قیمت متفاوتی از رفع وزی موی سر دارد. باید بگویید چه چیزی می‌خواهید تا قیمت را به شما بگوییم. اما قیمت‌های ما از ۵۰۰ هزار تومان برای هر فایل موسیقی بیشتر نیست و کمترین قیمت آن نیز حدود ۵۰ هزار تومان است.»

این فرد در صفحات اجتماعی خود نیز درباره خدماتی که می‌تواند به مشتریان خود ارائه دهد، لیستی بلندبالایی نوشته و تلاش کرده در این سرکیسه کردن، موردی از قلم نیفتد، زیبایی چهره، تغییررنگ چشم، رفع درد‌های سر، کمر، گردن، زانو، استخوان‌ها، آرتروز، آلرژی، آبریزش بینی، سینوزیت، معده، روده، پانکراس، کلیه، تیروئید، افزایش قد، کاهش وزن، افزایش وزن، بلند شدن ناخن، رشد مو، سلامت مو، رفع وزی مو، صاف شدن مو، فر شدن مو، افزایش رشد مو، رفع ترک‌های پوستی، رفع جای بخیه، لک، کک و مک، روشن شدن پوست، رفع آفتاب سوختگی، رفع پف چشم، زیر چشم، پشت پلک، افتادگی پلک، تغییر رنگ لب، برجستگی لب، کوچک شدن لب، سفیدی و مرتب بودن دندان‌ها عناوین مواردیست که این فرد فایل‌های صوتی را به مشتریان خود که اغلب نوجوانان هستند می‌فروشند.

البته دامنه فعالیت این کلاهبرداران تنها در حوزه زیبایی نیست، تقویت حافظه و یادگیری گرفته، جذب عشق، پول، خرید منزل، جذب مشتری پولدار، فراهم شدن مسافرت، مهاجرت، حذف حس منفی و نیرو‌های منفی و خاطرات بد، دریافت حس خوب، پیداشدن گمشده، رفع استرس، غلبه بر عصبانیت، غلبه بر خویشتن و... برخی از مواردی است که ین افراد با ادعای حل مشکلات و تحقق رویا‌ها با شنیدن موسیقی، مردم را سرکیسه می‌کنند.»


آیا با تلقین می‌توان زیبا شد؟

برخی ممکن است تصور کنند که با تلقین می‌توان به زیبایی رسید و آنچه که از سوی گردانندگان این صفحات مطرح شده صحت دارد، در همین زمینه سعیده امینی کاشانی -روانشناس بالینی به ایسنا می‌گوید: «اتفاقی که جدیدا در فضای مجازی شایع شده است ارائه توصیه‌های اینترنتی در مورد روان و بدن آدمی است. می‌توان گفت بیشتر این توصیه‌ها غیر ممکن است چرا که زمانی که از راه دور با یک متخصص در ارتباط هستیم نمی‌توانیم انتظار به دست آوردن یک راهکار موثر را داشته باشیم.»

وی با بیان اینکه توصیه‌های اینترنتی اغلب توصیه‌هایی غیر تخصصی هستند درباره آیا تلقین می‌تواند منجر به تغییر فرم بینی یا زنگ چشم و ... شود، گفت: برخی از این توصیه‌ها علاوه اینترنتی بودنشان، غیر علمی هم هستند، یعنی اگر فردی در خارج از اینستاگرام یا تلگرام هم به متخصص مراجعه کند هیچگاه نمی‌توان از طریق تلقین مثلا زنگ چشم را تغییر داد. به این توصیه‌ها، توصیه‌های کلاهبردارانه می‌گوییم.

این روانشناس ادامه داد: برخی از این توصیه‌ها مربوط به ایجاد تغییرات در روان و بدنمان از راه تلقین است. حدود ۱۰۰ سال است که از اواخر قرن بیستم تلقین وارد درمان‌های روانشناختی شده است. حدود ۲۰ سال روی این موضوع کار و تحقیق شد و بعد از مدتی به این نتیجه رسیدند که تلقین حداقل نمی‌تواند روی روان تاثیر بسیاری داشته باشد، اما اینگونه نیست که به طور کلی از فرآیند‌های روانشناسی حذف شده باشد.

امینی کاشانی با بیان اینکه یک روش برای آزمایش دارو‌ها وجود دارد که به آن "پلاسیبو" گفته می‌شود که ارتباطی هم با تلقین دارد، گفت: در این روش که درمانگر با بیمار خود در ارتباط است و یکدیگر را می‌بینند، آزمایش کردن دارو کاربرد دارد، بیماران به دو دسته تقسیم می‌شوند و یکی از گروه‌ها به جای دارو، دارونما داده می‌شود تا نتیجه گرفته شود که تغییرات ایجاد شده در بیماران به علت تلقین است یا به علت خواص دارو، در واقع این آزمایش یک‌سر کور محسوب می‌شود که تنها آزمایش‌کننده می‌دانند به کدام گروه دارو‌های اصلی را داده و در واقع به کدام گروه دارونما داده است. این موضوع نشان می‌دهد این طور نیست که تلقین همیشه بی‌تاثیر باشد، اما در مورد درمان‌های روانی هم پلاسیبو منجر به درمان بلند مدت و کامل نمی‌شود چرا که خاصیت تلقین گذرا بودن آن است.

وی ادامه داد: «اما مشخصا در مورد مواردی که ادعا می‌شود با تلقین و شنیدن موسیقی می‌توان رنگ چشم را تغییر داد یا قوز بینی را کم کردن و ادعا‌هایی نظایر آن باید بگویم که این کار کلاهبرداری است، هیچ شیوه علمی و منطقی چنین مساله‌ای را اثبات نکرده و به نظر می‌رسد که به همین دلیل هم کلاهبرداران مبالغ اندکی را درخواست می‌کنند تا شاکی پس از نتیجه نگرفتن به دنبال شکایت و پیگیری حقوقی ماجرا نرود.»

امینی درباره این دسته از کلاهبرداران اظهار کرد: «حوزه فعالیت این فایل‌ها درباره ایجاد تغییر در ظاهر افراد است و در جامعه‌ای که به شدت به عمل‌ها و جراحی‌های زیبایی روی آورده است و بسیاری از آدم‌ها ممکن است به دلایل مختلف امکان جراحی را نداشته باشند برخی افراد به دنبال ایجاد تغییرات از راه‌های دیگر هستند؛ بنابراین یک کلاهبردار از این موقعیت سواستفاده و ادعا می‌کنند که شما می‌توانید با هزینه‌ای بسیار کم به خواسته خود برسید. در این مرحله افراد گاهی به جای اینکه راه حل بهتری را انتخاب کنند راه حل آسان تری را بر می‌گزینند و طعمه کلاهبرداری می‌شوند.»

این روانشناس بالینی در جواب به این سوال که اگر ما هنوز بیدار شویم و بگوییم که امروز چشمانم آبی‌تر شده چشمانمان آبی‌تر می‌شود؟. گفت: قطعاً این اتفاق نمی‌افتد و همانطور که گفتم با توجه به اینکه این موارد عمدتا در حوزه علم روانشناسی تعریف می‌شود، هیچ ریشه علمی برای آن وجود ندارد.

امینی کاشانی در پایان با اشاره به قربانیان این کلاهبرداری اظهارکرد: کودکان و نوجوانان جزو اصلی‌ترین قربانیان چنین کلاهبرداری‌هایی هستند. نوجوانان به ویژه در دوران بلوغ نارضایتی‌هایی از چهره خود دارند که در تلاش برای رفع آن هستند ودر این شرایط ممکن است به چنین صفحاتی مراجعه کرده و طعمه این کلاهبرداران شود. ممکن است در ادامه با نتیجه بخش نبودن این خرید‌ها نوجوانان دچار سرخوردگی و کاهش اعتماد به نفس هم بشوند که در این خصوص لازم است، خانواده‌ها به نقش خود عمل کرده و به شیوه‌هایی دوستانه مانع از اعتماد فرزندانشان به چنین صفحاتی شوند.»

پلیس فتا: شکایت کنید

پلیس فتا نیز از نهاد‌هایی است که می‌تواند با موارد برخورد کند، موضوعی که سرهنگ تورج کاظمی، رییس پلیس فتای تهران بزرگ نیز به آن اشاره کرده و به ایسنا می‌گوید: «در فضای مجازی موارد عجیبی وجود دارد که هرچند وقت یکبار شاهد آن هستیم. در این میان کلاهبرداری یکی از شایع‌ترین جرائم است که به بهانه‌های مختلف رخ داده و در آن افراد سودجو اقدام به دریافتی مبالغی از شهروندان می‌کنند.»

وی ادامه داد: «کلاهبرداری با بهانه‌های زیبایی نیز متاسفانه بسیار رایج شده است، در همین راستا نیز پلیس فتا از مدت‌ها قبل اجازه هیچگونه خرید و فروش دارو و طبابت در فضای مجازی نمی‌دهد، اما ممکن است افراد با شیوه‌های اینچنینی دست به کلاهبرداری بزنند که پلیس حتما با آن برخورد خواهد کرد، اما برای برخورد با چنین مواردی یک شرط لازم است و آن «شکایت قربانیان این شیوه از کلاهبرداری هاست.»

رییس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: «متاسفانه گاهی مالباختگان به دلایل مختلف از جمله کم بودن سن و ترس از والدین گرفته یا کم بودن مبلغ و نداشتن وقت و ... از طرح شکایت خودداری می‌کنند، درحالی که فرد کلاهبردار از همین طریق و کلاهبرداری مبالغ کم از هر فرد، در مجموع مبلغ کلانی کلاهبرداری می‌کند، در همین راستا نیز از شهروندان می‌خواهیم که در صورت مواجه شدن با چنین مواردی حتما شکایت کنند تا پلیس فتا با ادله وسرنخ‌های بیشتری با چنین افرادی برخورد کند.»

کاظمی با هشدار به شهروندان نیز گفت: «یک اصل مهم که شهروندان هیچگاه نباید فراموش کنند، اصل پیشگیری است، شهروندان باید توجه داشته باشند که در فضای مجازی، هر فردی می‌تواند به داشتن یک هویت ادعا کند در حالی که ممکن است صاحب آن هویت نباشد. به همین دلیل نیز اگر فردی قصد دریافت خدمات آرایشی، درمانی و ... در فضای مجازی را دارد، بهتر است حتما از هویت واقعی طرف مقابل خود با خبر شود و به صفحات جعلی اعتماد نکند.»

منبع:ایسنا

برچسب هاموسیقی

منبع: شریان

کلیدواژه: موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»

آفتاب‌‌نیوز :

حتی پس از بهبودی، برخی از افراد ممکن است از پیامد‌های طولانی مدت سندرم درِس DRESS رنج ببرند، از جمله آسیب دائمی به اندام‌ها و ایجاد اختلالات خودایمنی...

بثورات دارویی همراه با ائوزینوفیلی و علائم سیستمیک یا سندرم DRESS یک واکنش حساسیت شدید به برخی از انواع دارو‌ها به شمار می‌رود. علائم این بیماری شامل تورم پوستی، تب، ناهنجاری‌های خونی و درگیری اندام‌های مختلف است.

متخصصین این آلرژی نادر دارویی را به طور بالقوه تهدید کننده زندگی می‌دانند که به دنبال واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن به برخی دارو‌ها رخ می‌دهد. علائم ممکن است هفته‌ها پس از شروع داروی مشکل زا توسط فرد تظاهر یابند. درمان اغلب شامل قطع دارو‌های مشکوک و استفاده از دارو‌های تعدیل کننده سیستم ایمنی به منظور کاهش علائم است.

سندرم دِرِس

سندرم DRESS که تحت عنوان سندرم ازدیاد حساسیت القا شده به وسیله دارو (DIHS) یا سندرم حساسیت به دارو نیز شناخته می‌شود، یک واکنش شدید به تعدادی از دارو‌های تجویزی است. متخصصین سندرم DRESS را در قالب یک واکنش ازدیاد حساسیت نوع ۴ طبقه بندی می‌کنند. این واکنش دارویی جدی، پوست و سایر اندام‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد و میزان مرگ و میر آن تا ۱۰ ٪ گزارش شده است.

بر اساس گزارش هیئت آمریکایی استئوپاتیک پوست، بروز کلی سندرم DRESS غیرمعمول است و ریسک ابتلا از ۱ در هر ۱۰۰۰ تا ۱ در هر ۱۰۰۰۰ نفر پس از قرار گرفتن در معرض دارو‌های محرک متغیر است. این بیماری معمولا ظرف ۲ تا ۶ هفته پس از اولین مواجهه فرد با دارو رخ می‌دهد و باعث ایجاد ویژگی‌های مشخص و در عین حال متغیری می‌شود که بر پوست و اندام‌های متعدد تاثیر می‌گذارند.

سندرم «درِس» چرا ایجاد و چگونه درمان می‌شود، عوارض ماندگار آن کدام‌هاست؟ (عصرایران)

علل

سندرم DRESS به دلیل واکنش بیش از حد سیستم ایمنی رخ می‌دهد که شامل فعال شدن سلول‌های T سیستم ایمنی و آزاد شدن سیتوکین‌ها است. با استناد به مقاله‌ای که از طریق وب سایت کتابخانه ملی پزشکی آمریکا قابل دسترسی است، دارو‌های رایج مرتبط با این سندرم عبارت اند از:

- دارو‌های ضد تشنج

- دارو‌های ضد ویروس

- آنتی بیوتیک‌ها

- آلوپورینول

- مگزیلتین

- تثبیت کننده‌های خلق و خو و دارو‌های ضد افسردگی

- عوامل بیولوژیک

شواهد همچنین حاکی از آن است که عوامل دیگری نیز در این امر نقش دارند:

- استعداد ژنتیکی برای ابتلا به سندرم DRESS

- ناتوانی کبد در متابولیسم برخی دارو‌ها

فعال شدن مجدد برخی ویروس‌ها مانند ویروس اپشتین-بار (EBV) یا هرپس ویروس انسانی ۶ (HHV ۶)

علائم

برخی از افراد ممکن است به سندرم DRESS به عنوان یک واکنش چند سیستمی نگاه کنند. این موضوع بدین واقعیت اشاره دارد که بیماری مذکور می‌تواند علائم مختلفی به همراه داشته باشد. هرچند بیماران ممکن است علائم متفاوتی را تجربه کنند، نام DRESS از مشخصه تعداد ائوزینوفیل‌های بالا، معروف به ائوزینوفیلی، و علائمی که معمولا در بدن ظاهر می‌شوند، گرفته شده است.

علائم معمول سندرم DRESS عبارت اند از:

- تب

- بثورات پوستی یا جوش

- ائوزینوفیلی

- لنفوسیتوز آتیپیک

- تورم غدد لنفاوی

التهاب اندام‌های داخلی

تشخیص

سندرم DRESS می‌تواند با علائم مختلف تظاهر یابد که آن را مشابه بیماری‌های دیگر از جمله سلولیت، هپاتیت ویروسی و لوپوس اریتماتوز سیستمیک می‌سازد. به همین دلیل این بیماری با احتمال بالا برای تشخیص اشتباه رو به رو است.

به منظور تشخیص سندرم DRESS، فرد باید معیار‌های زیر را داشته باشد:

- سابقه بستری شدن در بیمارستان

- راش حاد

- واکنشی که احتمالا مرتبط با دارو است

علاوه بر این، سه مورد از چهار فاکتور زیر نیز باید وجود داشته باشند:

- تب بالاتر از ۳۸ درجه سانتیگراد

- بزرگ شدن غدد لنفاوی حداقل در دو محل

- درگیری حداقل یک اندام داخلی

- ناهنجاری در شمارش سلول‌های خونی

در این میان محققان ژاپنی نیز مجموعه‌ای از معیار‌ها را پیشنهاد کرده اند که مشابه هستند، اما شامل فاکتور خاص فعال سازی مجدد HHV ۶ هم می‌شود.

سندرم «درِس» چرا ایجاد و چگونه درمان می‌شود، عوارض ماندگار آن کدام‌هاست؟ (عصرایران)

درمان

تشخیص زودهنگام و قطع فوری دارو از مهمترین عوامل در درمان این بیماری به شمار می‌روند. این رویکرد ممکن است برای رفع علائم و هرگونه ناهنجاری خونی و همچنین جلوگیری از پیشرفت بیماری کافی باشد.

پس از این مرحله، درمان عمدتا حمایتی است و شامل مدیریت و تسکین علائم می‌شود. گزینه‌های مطرح می‌توانند متشکل از جایگزینی مایعات، تنظیم دما، تغذیه مناسب، مراقبت از زخم و کنترل عفونت باشند. سایر اقدامات حمایتی هم به اندام‌های آسیب دیده بستگی دارند.

کورتیکواستروئید‌های سیستمیک پرکاربردترین درمان برای این بیماری هستند. با این حال، هنوز هیچ اتفاق نظری در مورد دوز ایده آل، زمان و مسیر تجویز وجود ندارد. یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ که از طریق سری مجلات انتشارات جان وایلی و پسران قابل دسترسی است، نشان داد که کورتیکواستروئید‌های سیستمیک می‌توانند به طور موثر در مراحل اولیه بیماری اقدام به مدیریت آن کنند.

علاوه بر این در مطالعه‌ای دیگر از ناشر بریتانیایی بایومد مرکزی در سال ۲۰۱۸ مشخص شد که ترکیبی از پالس تراپی کورتیکواستروئیدی و کورتیکواستروئید‌های خوراکی، یک درمان موثر برای بیماری محسوب می‌شود.

سایر درمان‌های موثر عبارت اند از:

- سرکوب کننده‌های سیستم ایمنی مانند سیکلوسپورین

- کورتیکواستروئید‌های موضعی برای تسکین بثورات پوستی

- ایمونوگلوبولین داخل وریدی

پلاسمافرزیس

عوارض

حتی پس از بهبودی، برخی از افراد ممکن است از پیامد‌های طولانی مدت سندرم DRESS رنج ببرند، از جمله آسیب دائمی به اندام‌ها و ایجاد اختلالات خودایمنی.

یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۵ نشان داد که اکثر افرادی که از سندرم DRESS بهبود یافته اند به بیماری‌های جدیدی مبتلا شده اند. بر اساس پژوهشی دیگر در سال ۲۰۱۷، بیماری‌های تیروئید مانند بیماری هاشیموتو، بیماری گریو، و تیروئیدیت بدون درد از جمله شایع‌ترین عوارض طولانی مدت سندرم DRESS هستند.

آسیب اندام ناشی از سندرم DRESS نیز با عوارض طولانی مدت همراه است. افرادی که آسیب شدید کبدی دارند، ممکن است به پیوند کبد نیاز داشته باشند. علاوه بر این افرادی که بیماری کلیوی زمینه‌ای دارند نیز ممکن است به همودیالیز طولانی مدت نیاز داشته باشند.

بیماری‌های عفونی یکی دیگر از عوارض شایع مرتبط با سندرم DRESS هستند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۳ نشان داد افرادی که تحت درمان با کورتیکواستروئید قرار گرفته اند، ممکن است در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی مانند هرپس و ذات الریه باشند.

تمامی این مطالعات از طریق کتابخانه ملی پزشکی آمریکا در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته اند.

منبع: عصرایران

دیگر خبرها

  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • صدایی که دستور جنایت صادر کرد! | مادرم گفت تو دیوانه ای و شنیدن این جمله موجب شد تا من ...
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  •  کاهش استرس یا تلقین؟
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان شمالی
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟