Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-07@02:37:02 GMT

بیماری خاص خالق چشمان خاص

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۹۲۵۴

بیماری خاص خالق چشمان خاص

رویداد ۲۴ جزیره بوتون در جنوب شرقی ناحیه سلاوسی در مجمع‌الجزایر اندونزی با ۳۵۰ لهجه و ۴۵۰ هزار جمعیت است که بسیاری از آن‌ها در قبایل کوچک و منزوی زندگی می‌کنند. برخی از مردم این قبایل کوچک از سندرم واردنبرگ رنج می‌برند. این بیماری سبب می‌شود رنگدانه‌های عنبیه چشم انسان تغییر کند و یا ابرو‌های فرد را بهم‌پیوسته کند و یا اینکه کسی بطور کامل از ابرو برخوردار نباشد؛ و  مو‌های فرد را خاکستری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چیزی که در میان مردم اندوزی که دارای چشم و ابروی تیره و مو‌های مشکی هستند بسیار کم است.
پاساریبو عکاس ۳۸ ساله‌ای است که از سال ۲۰۱۹ به ثبت تصاویر زندگی مردم روستایی در منطقه بوتون اندونزی پرداخته است. کودکانی که در تصاویر دیده می‌شوند از سندرو واردنبرگ رنج میبرند و چشم‌هایی با رنگ‌های خیره کننده و گیرا دارند.
از منظر علمی سندرم واردنبرگ یک بیماری ژنتیکی نادر است که علائم مختلفی می‌تواند داشته باشد؛ از کری کامل گرفته تا مشکلات کوچک در سیستم عصبی و مشکلاتی در رنگدانه‌های بدن این بیماری اولین بار در سال ۱۹۵۱ توصیف و معرفی شد. بعد‌ها مشخص شد که این سندرم ۴ نوع مختلف دارد و افراد مبتلا معمولاً علایم زیر را خواهند داشت:
بینایی آن‌ها تغییر میابد. عنبیه تغییر رنگ داده و رنگ هرکدام معمولاً متفاوت بوده و دارای نقطه‌هایی است. مو‌های این افراد قبل ۳۰ سالگی خاکستری می‌شود. پوست این افراد دارای لکه‌های سفید است. بیشتر افراد مبتلا به این سندروم، شنوایی نرمالی دارند، اما ناشنوایی می‌تواند در هر ۴ تایپ اتفاق بیفتد. بعضی از مبتلایان مشکلات دیگری نظیر غیرعادی بودن قسمت‌هایی از بدن نیز هستند که مشهورترین این مشکلات، موارد زیر خواهد بود:
چشم این افراد در تولید اشک دچار مشکل است. این افراد دارای رودهٔ کوچک‌تری هستند. رحم شکل غیرعادی دارد. دارای کام شکاف دارند. تقریباً پوست آن‌ها فاقد رنگ است. دارای مژه‌ها و ابرو‌های سفید هستند. دارای بینی پهن هستند. این افراد ممکن است دارای یک ابرو در یک سمت یا یک ابروی به هم‌پیوسته در کل صورت داشته باشند. اما این بیماری خاص زیبایی این کودکان را منحصربفرد کرده است. در تصاویر روز عکس‌هایی از کودکان متفاوت اندونزی را با شرایط خاص‌شان ببینید.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 عکس روز تصاویر روز کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۹۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خدابنده لو گفت: امروزه افراد دارای معلولیت در فعالیت‌های اجتماعی و مسابقات زیادی شرکت و توانمندی‌های خود را به جامعه ثابت می‌کنند.

وی افزود: در این راستا اولین جشنواره ورزش‌های بومی، محلی در سه شهرستان زنجان، ابهر، خدابنده در سال گذشته برگزار شد که استقبال گروه‌های هدف را به دنبال داشت.

مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: فعالیت‌های ورزشی برای افراد دارای معلولیت از ۲ جنبه درمانی که هدف آن تأمین سلامتی و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری‌های ثانویه است حائز اهمیت می‌باشد.

خدابنده لو گفت: ورزش نه تنها اعتماد به نفس را در فرد تقویت می‌کند بلکه نگرش جامعه را نسبت به معلولین دگرگون کرده و از نظر جسمی، روحی، فردی و اجتماعی آنها اثر قطعی و تعیین کننده‌ای دارد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اجرای طرح آموزشی آگاه سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: این طرح با موضوعات سکته مغزی، بیماری قلبی- عروقی، استئوپروز، آرتروز، دیابت، سقوط و دمانس (آلزایمر) است که در سال گذشته ۲ هزارو ۷۲۷ در سطح استان شهری و روستایی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته وی، آشنایی با بیماری استئو آرتریت، سقوط- بیماری دیابت - بیماری قلبی و عروقی -پوکی استخوان - سکته مغزی و آشنایی با بیماری دمانس از جمله موضوعاتی است که برای سالمندان جامعه هدف بهزیستی و افراد محلی در ۲ گروه سنی میانسالان با رده سنی ۶۵ الی ۴۵ و گروه سالمندی با رده سنی ۸۵ الی ۶۵ برای هر ۲ جنس آموزش داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • ببینید | خوشحالی هوادار خردسال پرسپولیس پس از گل دوم سرخ‌ها مقابل چشمان هواداران نساجی
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند